środa, 12 października 2011

Tagliatelle ze szpinakiem.

Siedzę właśnie na podłodze i wcinam tagliatelle ze szpinakiem i serkiem mascarpone...mmmm pyszności i do tego łatwo i szybko się przyrządza. Miałam jeszcze makaron przywieziony z podróży poślubnej także obiad dziś iście włoski, nooo...może poza coca-colą, którą sobie popijam:) a i sikorki zyskały dziś na mojej włoskiej uczcie, bo dostały boczkową skórkę ;) Mam dziś jeszcze w planie przygotowanie sałatki z zupek chińskich i piersi z indyka;)
U mnie dziś pogoda świruje...raz słońce raz deszcz.








13 komentarzy:

  1. Cudna chusta :)Bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciu nr 4 :))
    No i przez Ciebie zrobiłam się głodna... ;)

    Buźka. :*

    OdpowiedzUsuń
  2. Aż się zrobiłam głodna!Ale pyszności!Uwielbiam włoską kuchnie:)No i Kochana wymiatasz w tych kaloszkach:]Ukradłabym Ci je,jak i chustę - boska jest!:):*

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam te chusty,sama muszę wyciągnąć swoją z dna szafy:)świetne kaloszki!!!!

    OdpowiedzUsuń
  4. Super cute outfit, I adore your scarf =)
    http://cupcakesandtreacle.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  5. robisz furorę dzisiejsza stylizacją! aż cieplej się robi i radośnie! pyszne jedzonko, mniaammm...

    OdpowiedzUsuń
  6. Dziękuję Wam bardzo ;)
    a makaron polecam, zrobiłam też właśnie sałatkę z zupek chińskich i chociaż jest już po 21 nie mogę powstrzymać się przed podjadaniem..wiecie trzeba "okiełznać czy aby niemdła" ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Masz obłędne kalosze :D Niezwykle rzucają się w oczy :) Świetnie wyglądasz!
    Pozdrawiam Cie.

    OdpowiedzUsuń
  8. Świetne kalosze:)
    Jaka to sałątka z zupek chińskich???

    OdpowiedzUsuń
  9. Super chusta, też przywiozłam sobie taką z Zakopanego ;]

    OdpowiedzUsuń
  10. Zawsze lubiłam te Twoje kaloszki, a teraz lubię jeszcze chustę i danie ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Cassia Q:

    zupki chińskie 2 ostre i 1 łagodna (lub więcej w zależności od apetytu ;)) papryka, świeży ogórek, por lub cebula, pierś z kurczaka/indyka, majonez, sól pieprz do smaku, ja lubię na ostro więc dodaję ostrą paprykę jeszcze :)

    OdpowiedzUsuń